Plantatie Goji Balaciu

Plantatie Goji Balaciu

Odata cu realizarea unei tehnologii de cultura, impreuna cu specialistii nostri de la firma Klastorf – Arad, informatiile au fost suficiente pentru a infiinta cea de a doua plantatie, utilizand de fapt intreaga documentatie pe care o oferim colaboratorilor nostri ce doresc sa investeasca in cultura de Goji. Am ales un teren din comuna Balaciu, judetul Ialomita, o zona cu mare potential si o clima diferita de ceea ce eram obsinuiti.

 

Materialul saditor utilizat in noua  cultura a fost realizat in pepinirele noastre, din butasi selectionati, reprezentand soiul romanesc omologat de noi la ISTIS. Proiectul nostru este de a ne extinde la 2 ha pana in toamna 2019.

 

Rezultatele deosebite din acesta cultura stau ca garantie a calitatii Tehnologiei de cultura utilizate pana acum, care de altfel, insoteste gratuit, materialul saditor comercializat de noi.

 

Intregul Plan de fertilizare, foloseste numai ingrasaminte si substante permise in cultura ecologica.

 

Spre deosebire de Brasov, la Balaciu am utilizat ca model de plantare, prinderea arbustiului pe spalier. Densitatea mai mare, expunerea solara mai ridicata si o administrare mai facila au facut ca rezultatele sa apara imediat. Metoda de plantare este cea recomandata de noi pentru cei ce vor sa investeasca in cultura de Goji.

 

Va asteptam pentru mai multe informatii la noi in plantatie.