Despre Goji

DESPRE GOJI

Cultivarea arbustilor de goji in sistem  ecologic reprezinta la ora actuala in Romania o afacere sigura, cu investitii mici si satisfactii inca de la inceput. Garantia succesului unei plantatii de arbusti goji BIO este data in primul rand de popularitatea acestei plante in intreaga lume pentru efectele miraculoase pe care le are asupra sanatatii, prin urmare, de cererea din ce in ce mai mare pentru fructele goji  si de conditiile excelente de cultivare pe care tara noastra le ofera. Arbustul de Goji rezista atat la frig, cat si la temperaturi ridicate si seceta.

Fructul de Goji

Goji este un fruct rosu si zemos, cu o forma alungita, care are un gust placut, dulce, usor acrisor. Consumat frecvent, fructul Goji aduce organismului cantitati insemnate de nutrienti, care ajuta la intarirea sistemului imunitar, prevenirea anumitor boli si combaterea efectelor imbatranirii.

Arbustiul de Goji

Arbustul de Goji, da unele dintre cele mai sanatoase fructe si poate fi cultivat si in Romania. Acesta s-a adaptat cu succes la climatul din tara noastra, realizand productii impresionante. Aceste beneficii i-au determinat pe multi agricultori sa renunte la culturile lor traditionale pentru a cultiva goji.

Afacerea Goji

Afacerile ecologice sunt noua moda in business-ul agricol, iar cele cu goji sunt chiar cele mai noi care pot primi finantare europeana. Din 2018 cultura de Goji a devenit eligibila pentru finantarea cu fonduri europene.

Tehnologie Goji

Pentru a realiza o cultura de Goji eficienta, trebuie respectati toti pasii necesari pentru cresterea, dezvoltarea si protectia plantei, respectiv: udarea, taierea, utilizarea fertilizantilor, aplicari foliare si fitosanitare.

Centrul de colectare

Culturile de goji se bucura de o popularitate tot mai pregnanta in randul cultivatorilor romani, cuceriti de numeroasele beneficii atat pentru sanatate, cat si pentru profitul acestora.