Despre noi

Cum a inceput totul?

Proiectul Goji Bio Brasov a inceput initial ca o afacere de familie, odata cu nasterea primului copil. Emotia momentului si responsabilitatea deciziei a creat premisa de a initia o afacerea sanatoasa si sigura.

 

O analiza sustinuta a facut sa ne oprim la cultura de Goji, fructul minune, care concentreaza la un loc o multime de substante nutritive cu rol esential in intarirea sistemului imunitar al organismului si in prevenirea unui numar mare de afectiuni.

 

Inceputul nu a fost lipsit de provocari, datorat lipsei informatiei specializate in cultura de goji sau conceptii gresite cu privire la viitorul acestor fructe si de ce nu, cu lipsa de initiativa in asociere.

 

In timp activitatea nostra de pionierat in Goji a facut sa creasca responsabilitatea fata de cei ce veneau din urma si doreau informatii corecte pentru a infiinta culturi de Goji. Acesta a fost momentul in care am stabilit ca este nevoie de o Tehnologie de cultura unitara, un standard de calitate al materialului saditor de Goji utilizat precum si a recomandarilor de crestere si ingrijire in  platatia de Goji.

 

Plantatia Goji Bio Brasov, este situata in Municipiul Codlea din judetul Brasov, se intinde pe 2,5 ha. Materialul saditor utilizat este cel omologat de noi ca soi romanesc”Kronstadt” si este un model de afacere pentru cei interesati de aceasta cultura.

 

Pepiniera detinuta produce plante de Goji , de cea mai buna calitate,  aclimatizate in tara noastra, dovada stand chiar culturile ce au fost infiintate cu plante din pepiniera Goji Bio Brasov.

Fructul de Goji, se bucura de o mare notorietate in intreaga lume, continand o multime de substante nutritive de inalta valoare, iar consumat cu moderatie, poate combate, preveni sau trata o larga serie de afectiuni.

Odata infiintata, o cultura de Goji poate produce satisfactii financiare ridicate. Interesul tot mai crescut, in fructele medicament, poate pozitiona cultura de Goji in cadrul investitiilor agricole cele mai importante.

Goji Bio Brasov ofera desfacere asigurata a productiei realizata de colegii nostrii, in primul centru de colectare al fructelor de Goji proaspete din Romania. Acesta a fost infiintat in 2018 si este situat in comuna Frumusani judetul Calarasi.

Cu o experienta de peste 7 ani,  Goji Bio Brasov, ofera, celor interesati de o cultura de Goji, un pachet complet de servicii. Material saditor certificat, consultanta gratuita, desfacere asigurata si apartenenta la asociatia cultivatorilor de Goji din Romania.

Plantatiile noastre