Despre noi

Cum a inceput totul?

Proiectul Goji Bio Brasov a inceput ca o afacere de familie, odata cu nasterea primului copil. Aceasta schimbare ne-a determinat sa cautam o afacere sigura, curata, sanatoasa, care sa se poata dezvolta de la un an la altul fara prea mult efort.

 

Responsabilitatea cresterii unui copil a facut sa ne oprim la cultura de goji BIO, fructul minune, care concentreaza la un loc o multime de substante nutritive cu rol esential in intarirea sistemului imunitar al organismului si in prevenirea unui numar mare de afectiuni.

Inceputul nu a fost lipsit de provocari, prin lipsa unor informatii specializate in cultura de goji, conceptii gresite cu privire la viitorul acestor fructe si de ce nu, cu lipsa de initiativa in asociere.

 

Plantatia Goji Bio Brasov, este situata in comuna Augustin din judetul Brasov, se intinde pe 2,ha si este certificata BIO . Materialul saditor utilizat este cel omologat de noi ca soi romanesc”Kronstadt”

Pepiniera detinuta este de asemenea certificata Bio, iar plantele de Goji produse, de cea mai buna calitate, sunt aclimatizate in tara noastra, dovada stand chiar culturile ce au fost infiintate cu plante din pepiniera Goji Bio Brasov.

 

Incepand cu 2019, proiectul Goji Bio Brasov s-a extins prin infiintarea celei de a doua plantatii de Goji, situata in extravilanul orasului Codlea. Alaturi de pepiniera de 1.3 ha, plantatia de Goji de la Codlea este, in acest moment cea performanta cultura infiintata la noi in tara.

Materialul saditor folosit in aceasta cultura este reprezentat de selectiile noastre cele mai valoroase, soiul nostru romanesc, omologat ISTIS.

Fructul de Goji, se bucura de o mare notorietate in intreaga lume, continand o multime de substante nutritive de inalta valoare, iar consumat cu moderatie, poate combate, preveni sau trata o larga serie de afectiuni.

Odata infiintata, o cultura de Goji poate produce satisfactii financiare ridicate. Interesul tot mai crescut, in fructele medicament, poate pozitiona cultura de Goji in cadrul investitiilor agricole cele mai importante.

Goji Bio Brasov ofera desfacere asigurata a productiei realizata de colegii nostrii, in primul centru de colectare al fructelor de Goji proaspete din Romania. Acesta a fost infiintat in 2018 si este situat in comuna Frumusani judetul Calarasi.

Cu o experienta de peste 7 ani,  Goji Bio Brasov, ofera, celor interesati de o cultura de Goji, un pachet complet de servicii. Material saditor certificat, consultanta gratuita, desfacere asigurata si apartenenta la asociatia cultivatorilor de Goji din Romania.

Plantatiile noastre