Oportunitate a Cultivatorilor de Goji : Centrul de Colectare Goji Romanesc se muta la Brașov

Centrul de Colectare Se muta la Codlea, Brașov!

Suntem încântați să vă aducem o veste importantă care va schimba modul în care interacționați cu Goji Romanesc – centrul de colectare se mută la Brașov! Această schimbare vine cu beneficii semnificative pentru voi, colaboratorii noștri dedicați, care ați investit în plantele de Goji Romanesc, din pepiniera noastră. Haideți să descoperim împreună ce înseamnă această mutare pentru comunitatea noastră de crescători pasionați.

Proximitate și Accesibilitate

Mutarea centrului de colectare la Brașov aduce oportunitatea extraordinară de a reduce distanțele. Veți avea acces mai ușor la centrul de colectare, facilitând procesul de livrare și recoltare. Pentru voi, aceasta înseamnă o gestionare mai eficientă a producției și un proces mai rapid de aducere a fructelor voastre la piață.

Sprijin Tehnic și Consultanță

Centrul de colectare devine nu doar un loc pentru predarea recoltei, ci și o resursă de sprijin pentru voi. Veți avea oportunitatea de a beneficia de consultanță și asistență tehnică directă în legătură cu creșterea și îngrijirea plantelor voastre. Echipa noastră dedicată va fi disponibilă să răspundă întrebărilor voastre și să vă ofere suport în creșterea eficientă a Goji-ului.

Comunitate și Schimb de Experiență

Centrul de colectare devine un hub al comunității de crescători de Goji Romanesc. Aici, veți avea ocazia să vă întâlniți cu alți crescători pasionați, să împărtășiți experiențe și să beneficiați de schimbul de cunoștințe. Creăm un spațiu pentru colaborare și pentru consolidarea unei comunități puternice de crescători.

Sistem de Recompense pentru Colaboratori

Ne dorim să recunoaștem contribuția fiecărui colaborator. Prin intermediul centrului de colectare, vom implementa un sistem de recompense care să valorizeze eforturile voastre constante. Cu fiecare recoltă adusă la centrul nostru, vă veți califica pentru diverse beneficii și recompense.

Drumul către Sustenabilitate

Prin consolidarea legăturii cu centrul de colectare, vă invităm să faceți parte din eforturile noastre comune către sustenabilitate. Aducând Goji-ul vostru la centrul din Brașov, contribuiți la construirea unui lanț de producție mai sustenabil și la dezvoltarea agriculturii locale.

Un Pas Împreună

Cu această schimbare, deschidem un nou capitol în colaborarea noastră. Centrul de colectare din Brașov devine un loc nu doar pentru tranzacții comerciale, ci și pentru consolidarea parteneriatului nostru. Suntem dedicați să vă sprijinim în fiecare etapă a călătoriei voastre de cultivare a Goji-ului.

Centrul va functiona cu precadere pentru sprijinul logistic al celor ce au achizitionat plante de Goji Romanesc din pepiniera Goji Bio Brasov. Pentru acestia avem o obligatie morala inca de la inceputul colaborarii. Pentru alti cultivatori de Goji, va trebui sa verificam provenienta materialului saditor din culturile acestora precum si tehnologia de cultivare. Dupa 12 ani, Goji Romanesc este un standard de calitate care trebuie mentinut.

Ne așteptăm cu nerăbdare să vedem fructele pasiunii voastre la noul nostru centru de colectare. Pentru întrebări sau detalii suplimentare, echipa noastră este întotdeauna la dispoziția voastră.

Cu recunoștință și anticipație, Echipa Goji Romanesc

Nu exista comentarii

Ne pare rau, formularul de comentarii este inchis momentan.