Plantatie Goji

Cultura de Goji in Romania

Cultura de Goji a devenit din ce in ce mai populara in randul cultivatorilor de arbusti fructiferi din Romania. Daca acum cativa ani nu se stiau prea multe lucruri despre Goji si proprietatiile acestuia, in ultima vreme, numarul plantatiilor de Goji s-a marit simtitor. Unul din motive este posibilitatea utilizarii fructului de Goji sub toate formele si transformarea acestuia in produse ce aduc un aport de vitamine si antioxidanti organismului.

Consumul regulat de fructe Goji duce la cresterea imunitatii organismului si remedierea unor probleme de sanatate legate de imunitatea scazuta. Fructele goji sunt cunoscute pentru aportul lor adus activitatii biologice si a efectelor benefice asupra starii de sanatate.

Evolutia noastra

Utilizarea fondurilor europene, pentru infiintarea sau extinderea unei plantatii de Goji, poate fi de mare ajutor celor interesati de aceasta cultura, datorita costurilor relativ ridicate de infiintare. Din acest an aceasta cultura este eligibila pentru finantarea prin fonduri europene.

Dar ca orice afacere, pentru a avea o cultura sanatoasa trebuie respectate recomandarile cultivatorilor cu experienta. Un material saditor de calitate achizitionat din pepiniere autorizate, insotit de o tehnologie de cultivare al arbustiului de Goji, poate face diferenta intre dezamagire si succes

Specializarea unor producatori de material saditor de Goji si realizarea unei Tehnologii de cultura, care sa asigure un standard de calitate celor interesati de infiintarea unei plantatii de Goji, a facut ca multe din problemele ce pot aparea in administrarea unei culturi de Goji, sa fie rezolvate.

Goji Bio Brasov ofera material saditor si consultanta specializata pentru cei interesati de acesta cultura.

Plantatiile de Goji