Plantatie Goji Codlea

Plantatie Goji Codlea

Odata cu realizarea unei tehnologii de cultura, impreuna cu specialistii nostri, informatiile au fost suficiente pentru a infiinta cea de a doua plantatie, utilizand de fapt intreaga documentatie pe care o oferim colaboratorilor nostri ce doresc sa investeasca in cultura de Goji. Am ales un teren de langa orasul Codlea, o zona cu mare potential.

 

Materialul saditor utilizat in noua  cultura a fost realizat in pepinirele noastre, din butasi selectionati, reprezentand soiul romanesc omologat de noi la ISTIS. Proiectul nostru il reprezinta 2,5 ha de plantatie Goji si 1,3 ha pepiniera Goji, realizate dupa ultimele recomandari in domeniu.

 

Rezultatele deosebite din acesta cultura stau ca garantie a calitatii Tehnologiei de cultura utilizate pana acum, care de altfel, insoteste gratuit, materialul saditor comercializat de noi.

 

Intregul Plan de fertilizare, foloseste numai ingrasaminte si substante permise in cultura ecologica.

 

Spre deosebire de plantatia de la Augustin, la Codlea am utilizat ca model de plantare, prinderea arbustiului pe spalier. Densitatea mai mare, expunerea solara mai ridicata si o administrare mai facila au facut ca rezultatele sa apara imediat. Metoda de plantare este cea recomandata de noi pentru cei ce vor sa investeasca in cultura de Goji.

 

Va asteptam pentru mai multe informatii la noi in plantatie.

Certificari bio goji