Pepiniera Goji Bio

Pepiniera certificata Bio

Pepiniera Goji Bio Brasov, situata in comuna Augustin, judetul Brasov, a fost infiintata in 2013 prin autorizarea celor de la Inspectia Nationala pentru Calitatea Semintelor si a Materialului Saditor, singurul organism de stat abilitat sa inspecteze si sa certifice producatorii si soiurile de plante ce pot fi comercializate in Romania.

A devenit certificata Bio in 2017, reprezentand cel mai important producator de material de Goji  din Romania. In acest moment este singura pepiniera certificata Bio din regiune.

Important: O cultura sanatoasa poate fi realizata DOAR utilizand un arbusti de Goji de calitate. Alegeti ca sursa pentru plantele achizitionate doar pepiniere autorizate ce va pot garanta calitatea materialului saditor cumparat.

De ce sa alegeti Goji Bio Brasov?

Singura pepiniera certificate Bio din Romania

Experienta de peste 5 ani in cultura Goji

Peste 600 de fermieri ce detin plante Goji din pepiniera noastra

Cea mai buna calitate a materialului saditor de pe piata

Pepiniera autorizata de Inspectia Semintelor si a Materialului Saditor

Detinem propriul soi romanesc de Goji inregistrat ISTIS

Obiective concrete si strategii bine puse la punct

Garantia dezvoltarii in cadrul unei nise prospere

Oferta plante Goji

14 Ron

Plante Goji

Plante Goji din seminte atent selectionate din culturile noastre, aclimatizate si certificate. Plantele au minim 50-60 cm inaltime.

18 Ron

Butasi Goji

Butasi Goji inradacinati, obtinuti din arbustii nostrii cei mai productivi si vigurosi. Acestia vin in diferite marimi, valoarea acestora fiind data de selectia realizata.

22 Ron

Butasi Goji Omologati

Materialul saditor din care provin acesti butasi sunt omologati ISTIS ca soi Romanesc aclimatizat si adaptat climei din Romania. Reprezinta cel mai valoros arbust de Goji al nostru, selectionat in multi ani de activitate. Cantitatea este insa, limitata.

Plantele de Goji

Plantele produse de Goji Bio Brasov vin insotite de certificate de calitate si garantie, factura si un pliant cu instructiuni cu privire la primii pasi ce trebuie facuti in administrarea arbustiului de Goji.

Pentru infiintarea de plantatii, beneficiati de oferte de pret, Tehnologie de cultura si consultanta gratuita pe toata durata culturii. Plan de fertilizare dedicat, pe baza testelor la sol realizate. Desfacerea intregii productii de fructe Goji va fi realizata in centrul de colectare administrat de Goji Bio Brasov.

Pentru infiintarea unei plantatii de minim 1/2 ha, beneficiati de reduceri mari de pret.

Ce oferim?

Certificate de calitate si facturi

Consultanta gratuita pe toata durata culturii

Garantie la prindere

Tehnologia de cultivare a Goji

Desfacerea productiei de Goji obtinute