Afacere cu fructe Goji

Cum puteți începe propria afacere cu Goji?

Cunoscute de peste 2.000 de ani, aceste fructe au intrat treptat în alimentația noastră datorită antioxidanților pe care îi conțin. Aceste beneficii au convins agricultorii să se îndrepte spre culturile de Goji. Aceste fructe minune cresc într-un arbust rezistent la schimbări de temperatură și este propice plantării în multe zone ale lumii.

De ce aveți nevoie pentru a începe o afacere cu Goji?

Daca ati luat decizia de a investi intr-o cultura de Goji, primul pas este alegerea terenului, respectiv a zonei unde va fi infiintata plantatia. Considerand ca ati actionat intr-un mod profesional si ati contactat cu producator autorizat cu experienta, va trebui sa respectati cu exactitate recomandarile acestuia.

Fara o testare pedologica, pentru a afla cel putin PH-ul terenului si aprovizionarea NPK, nici sa nu va ganditi sa incepeti. In functie de rezultatul acestor teste, se va realiza planul de fertilizare ce va fi aplicat in cultura dumneavoastra. Materialul saditor, este divers de la plante din seminte pana la plante din butasi. Indiferent de tehnologia aplicata, daca semintele sau butasii nu sunt selectionati, nu ne putem astepta la rezultate bune.

La Goji Bio Brașov avem prețuri imbatabile:

– plante Goji din semințe (50-60 cm înălțime) – 15 RON

– butași Goji (rădăcină, mărime variabilă) – 20 RON

-butași Goji omologați – 25 RON

Recomandările noastre

Interesul românilor pentru aceste fructe a crescut semnificativ, mai ales pentru cei care doresc să adopte o alimentație bio. Gestionată în mod corect, plantația de Goji va aduce profituri ridicate în timp, cu o investiție minimă. Recomandăm să tratați lucrurile cu răbdare, deoarece rezultatele nu vor înceta să apară.

Plantarea se efectuează la început de primăvară, sau la final de toamnă. La 3 ani de la plantare, veți vedea că producția dintr-un singur hectar nu este de ignorat. Deși fructele se pliază pe felurite tipuri de sol, trebuie să vă asigurați că PH-ul solului nu este mai mic de 6. PH-ul solului are un rol important în agricultură deoarece afectează absorția nutrienților, afectează activitatea microbiană și randamentul culturii.

Materialul săditor certificat trebuie achiziționat de la producători autorizați, în acest fel facilitați obținerea de fonduri europene pentru afacerea dumneavoastră. Alegeți producători autorizați, cu experiență în cultivarea fructelor de Goji și certificări.

Recomandarea noastră este să nu faceți totul pe cont propriu și să colaborați cu partenerii dumneavoastră atât în producție, cât și pe piața de desfacere. Agricultura se va dezvolta mult mai frumos dacă alegem să colaborăm, în loc să concurăm.

De ce să apelați la o pepinieră autorizată

Bineînțeles, fructele Goji se pot crește și în balconul căminului dumneavoastră. dar pentru a porni o afacere aveți nevoie de teren, materiale și suportul oferit de experții din domeniu. O pepinieră autorizată vă poate pune la dispoziție materialul necesar săditor (plante din semințe sau butași) și consultanță datorită anilor de experiență pe piață.

La Goji Bio Brașov ne ocupăm de peste 6 ani de cultivarea fructelor de Goji, cu peste 600 de fermieri în rețeaua noastră. Gradul de încredere ridicat este susținut de faptul că este prima plantație de Goji din România cu certificare Bio și pepiniera deține de asemenea certificare Bio. Experiența ne recomandă pentru a vă oferi servicii de calitate și consultanță pentru a răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră cu profesionalism.

Nu exista comentarii

Publica un comentariu